Társasházkezelés

Cégünk elkötelezett az átlátható pénzügyek és költséghatékony megoldások nyújtása mellett. Tudjuk, hogy a jól működő és jól gazdálkodó társasházak számára kulcsfontosságúak a hatékony pénzügyek és a gazdaságos működés.

Szakértő csapatunk segít létrehozni és fenntartani az átlátható pénzügyi struktúrát, amely lehetővé teszi a költségek optimalizálását, és segít megelőzni a pénzügyi meglepetéseket. Biztosítjuk, hogy minden lakó könnyedén nyomon követhesse a társasház pénzügyeit, és mindig tisztában legyen a kiadásokkal és bevételekkel.

Szolgáltatásaink között szerepelnek a pénzügyi tervezés, a számviteli és adózási tanácsadás. Emellett kínálunk online platformot is, amely lehetővé teszi a lakók és a társasházkezelő közötti kommunikációt, valamint az online pénzügyi nyomon követést.

A társasház karbantartása nemcsak a jelenlegi lakók kényelmét és biztonságát szolgálja, hanem hosszú távon megtakarítást hoz a hirtelen káresemények elkerülése révén. Ezért fontos, hogy a lakóközösség rendszeresen foglalkozzon az épület gondozásával és karbantartásával.

Szoros szakmai kapcsolatot ápolunk szakiparos, számlaképes vállalkozókkal, így a legtöbb karbantartási, javítási igényre megoldással szolgálunk, akár azonnal.

Figyelemmel kísérjük a tűzvédelem, érintésvédelem, lift- és kéményvizsgálati feladatok időpontjait.

A társasházak tisztasága és környezetének rendezettsége számunkra kiemelt fontosságú. Együttműködünk megbízható takarító- és kertészcsapatokkal, hogy biztosítsuk a tulajdonosok zámára a kellemes és rendezett környezetet.

A biztosítási szektorban kialakított kapcsolatrendszerünknek köszönhetően biztosítások ügyében sem kell aggódnia.

Áttekintjük a társasház meglévő biztosításait, és szükség esetén újakat kötünk.

Rendszeresen és megállapodás szerint figyelemmel kísérjük a pályázati lehetőségeket is. Az önkormányzatokkal folyamatos kapcsolatban vagyunk, és az állami támogatásokat is aktívan nyomon követjük.

Elismert jogi szakértőkkel dolgozunk együtt, így biztosítva a tulajdonosok érdekeinek hatékony képviseletét. Legyen szó fizetési meghagyásokról, hátralékosokkal szembeni végrehajtásról, teljes mértékben megbízhatnak az általunk ajánlott jogi képviselőkben!

Felhő alapú program használatával társasháza és lakása ügyeit élőben követheti.

© Copyright 2023 Pelso Beach Bar Kft. Minden jog fenntartva.
Készítette: codeminds.hu